Eslövs Ridklubbs vandringspris i hoppning

2. Du måste tävla för Eslövs Ridklubb

3. Resultat räknas per ryttare

4. Ryttarens 10 bästa placeringar under året räknas

5. Resultat får tillgodoräknas från officiella tävlingar, klubbtävlingar arrangerade av Eslövs Ridklubb lägsta klass är LD, samt utbytestävlingar mellan Eslövs Ridklubb och annan klubb lägst LD.

6. Resultat från lagtävlingar räknas ej

7. Ryttaren skall senast 3 veckor efter tävlingen lämna resultaten skriftligen till Eslövs Ridklubb, resultat inkomna senare beaktas ej.

8. Pokalen skall senast en månad före årsmötet var inlämnad till Eslövs Ridklubb

9. Eslövs Ridklubb svarar för graveringen av bucklan samt en liten graverad buckla som du får behålla

10. Resultat räknas per kalenderår

11. Priset ska vara evigt vandrande.

Hur poängräkningen går till kan ni se på anslagstavlan i stallet eller så kan ni skicka efter den genom att gå in på avdelningen Kontakta redaktören, antingen får ni svar via e-post eller om ni så vill skickat hem till er hemadress.

Uppdaterad: 24 FEB 2013 21:14 Skribent: Sara Mörking