Devotjkas vandringspris - Hoppning

Statuter för

Devotjkas vandringspris

Priset är skänkt av familjen Wall och kommer att vara evigt vandrande.

Resultat får tillgodoräknas från officiella tävlingar samt klubbtävlingar arrangerade av Eslövs Ridklubb. Lägsta klassen är LD/0,90. Priset är ett hopp-pris.

Du som vill vara med och tävla om detta pris skall om du vinner det själv ombesörja att ditt namn blir ingraverat. Resultat räknas per ekipage.

Du måste vara medlem samt tävla för ERK. Resultaten skall vara redovisade senast en månad efter resp. tävling annars godtas de ej.

Priset delas ut på årsmötet.

Hur poängräkningen går till kan ni se på anslagstavlan i stallet eller så kan ni skicka efter den genom att gå in på avdelningen Kontakta redaktören, antingen får ni svar via e-post eller om ni så vill skickat hem till er hemadress.

Uppdaterad: 24 FEB 2013 21:15 Skribent: Sara Mörking