Hoppa till sidans innehåll

Funktionärskort


För att klubben skall kunna fungera är vi beroende av att ni medlemmar och anhöriga hjälper oss vid arrangemangen som anordnas. Som tack för att ni hjälper till kan ni samla stämplar i ert funktionärskort. Dessa stämplar kan sen inlösas i vår funktionärsshop.

Funktionärskortet får du av den ansvarige för arrangemanget vid det första tillfället per år som du är funktionär. Det är sedan ditt eget ansvar att hålla reda på ditt funktionärskort. 

Vi vill att alla medlemmar hjälper till minst en gång per år. För varje tillfälle som man hjälper till vid, tex vid fixardagen, ponnyridning eller vid tävling får man en markering på funktionärskortet. Den första gången markeras i den gula rutan på funktionärkortet. Denna ruta räknas inte som funktionärspoäng. Alla markeringar därefter räknas som funktionärspoäng.

  • 1 markering = 1 pass på ca 4 timmar (2 tillfällen vid söndagsponnyridning).
  • Ett funktionärskort per aktiv medlem, övriga familjemedlemmar kan få sina markeringar i medlemmens kort.
  • När man deltar vid arrangemang där man utnyttjar sina markeringar skall kortet medtagas
  • Förlorat kort ersätts inte.

Du kan sedan välja hur du vill utnyttja dina stämplar/poäng, på hemsidan under funktionärsshop hittar du vad som erbjuds. Det kommer även under året tillkomma arrangemang vilka informeras om via nyhetsbrevet och Facebook.

 

Detta är en test

Uppdaterad: 03 OKT 2019 20:58 Skribent: Sara Mörking
E-post: Adressen GömdGå in via sponsorhuset när du handlar på nätet som får både du och klubben provision utan att det kostar dig en enda krona.

 

 

Markkompaniet

   

logga-fexilast

Ridsport & Stängsel gul

 

 Sponsorhuset

Tävlingssponsor 


Postadress:
Eslövs RK - Ridsport
Södra vägen 17
24193 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0760336720
E-post: eslovsridklubb@telia...

Se all info