Skrytsidan

Här samlar vi på fina tävlingsresultat från våra hemmaekipage. För att det ska fungera måste du som tävlingsryttare rapportera in dina resultat till This is a mailto link .

Februari

Karolin Sjöland med hästen EG Carnot placerade sig den 8/2 på en tredjeplats i Nationell dressyr FEI Lagtävlingsprogram för Ponny på Dagstorpsortens Ryttarförening. Grattis!

Hemmatävlingar 15-16/3 var Linda Persson-Flamenco 2:a placerade och Karolin Sjöland-Berlin på delad 4:e plats i LB:1 och Hanna Arnesson-Quite Big tog en 5:e plats i MSVB:4. Grattis!

April

Bonheur de Chambre och Gabrielle Sjöquist debuterade MSVC:1 med 71, 287% och en 2a plats den 6 april i Skabersjö. Grattis!

Karolin Sjöland och EG Carnot 2:a samt 3:e placerade i FEI Lagtävlingsprogram för ponny under påskhelgen. Därmed förhoppningsvis kvalificerade till SM i dressyr! Grattis!

Karolin Sjöland och Hillstars BroccoLee har segrat i LA:P1 med över 70 % lördagen den 26 april

På hopptävlingar på hemmaplan hade vi många fina rundor av våra tävlingsryttare. Martina Andersson tog en 6:e plats i 1m med Clever Boy!

Felfria rundor i 1m avd B fick vi av Rebecka Persson- Mon Cherie samt Hanna Persson- Chinquante 1.

Felfria rundor i 0,90m gjorde ett gäng ridskolehästar- Martina Andersson och Lance Heden, Elinor Ljunggren och Sting och Elinor Ljunggren och Kickan.

Felfria i 0,90 var också Amanda Herrström- Acolla samt Hanna Nilsson- Miss Mantana. Grattis till er alla!

Maj

Vi inleder Majskrytet på bästa sätt med att berätta att Karolin Sjöland och EG Carnot tagit en 2:a placering och en 3:e placering på Willand nationella dressyrtävlingar! Heja på!

Mars

Vi börjar med att gratulera Hanna Arnesson och Quite Big som klarade första kvalet till St:Georg genom att rida på över 64% i MSV B4 i Hässleholm söndagen 17 mars!

Jesper Andersson och Cadans gjorde en felfri runda på hemmatävlingarna 16 mars i 1m avd B. Grattis!

Karolin Sjöland och D-ponnyn EG Carnot tog hem en seger i LA:1 och red på över 68% söndagen den 17 mars. Grattis!

April

Karolin Sjöland och EG Carnot 3:e placerade i LA:1

Hanna Arnesson och Quite Big 3:e placerade i MSV B:4

På hemmatävlingarna 13 april var Ridskolans ekipage Elinor Ljuggren och Sting felfria och placerade i 0,90m och Martina Andersson och Lance Heden var dubbelnolla men utanför placering i 1m.

14 april på hemmatävlingarna var Rebecka Persson och Victor dubbelnolla och första utanför placering i 1,10.

Maj

Karolin Sjöland och Hillstar´s Broccolee blev andra placerade i LB:1 onsdag 1 Maj. Procenten var fina 69!

Rebecka Persson och Victor var 4:e placerade i 1,05 hoppning hos Willands! Grattis till er båda ;-)

Hanna Arnesson och Quite Big var 5:e placerade i MSV B:2 på hemmatävlingarna 12 maj- Grattis!

Agneta Åfeldt och Nex Dream 1:a plats i MSV:C1 på hemmatävlingarna i sept.

Agneta Matsson och Qapris 5:e plats LB:1, också på hemmatävlingarna!

Hanna Arnesson och Quite Big 3:e plats i MSV:B4 hos Flyinge ryttarförening.

Karolin Sjöland och Hillstars Brocco Lee 1:a plats på SM för 5 åriga ponnyer i Karlstad. 1:a plats i Ringsjön LB:1.

Karolin Sjöland IM Claudius 3:e plats i SM för 5 åriga ponnyer.

Karolin Sjöland EG Carnot 1:a i Ringsjön LA:P1

Hanna Persson och Chiqante kvalade in till semi-finalen för fyra åriga hopphästar och gjorde där två felfria rundor! Grattis och Lycka till i framtiden!

Uppdaterad: 17 FEB 2015 22:42 Skribent: Sara Grundström