VIKTIG INFO TILL ALLA MEDLEMMAR!!!

27 OKT 2020 20:10
  • Uppdaterad: 27 OKT 2020 20:10

"Med tanke på den nya situationen i Skåne och de nya riktlinjerna från regionen så måste vi också ändra lite på våra lovaktiviteter.
Hallowenhoppet
Bara första ryttaren på varje häst får går in i stallet och sadla och tränsa. Max en medhjälpare/ryttare är välkommen. Publikfri tävling. När du startat lämnar du anläggningen. Sista ryttaren tar hand om hästen i stallet, täcke på!!
KM startar ca 18.30. Ryttarna är välkomna 18.00 tar över sin häst utomhus om den inte står klar i stallet.
Betalning sker i stallet innan start genom att swisha

Onsdag + torsdag.
Pyssel med hästarna och i stallet kl 13-15. Ni är välkomna, vi kommer sprida ut oss på anläggningen men blir det för många som kommer så får ridlärarna säga stopp.

Torsdag spökrunda och hästteori
Vi är bara utomhus så den genomförs som planerat. Ni som fått tid 17.30 kommer då och åker hem när ni är klara ca 18.30.
18.30 gruppen kommer delas upp så att hälften börjar med fika i lilla ridhuset och hälften börjar med spökrunda. Här är det fler personer så räkna med att vi är klara ca 20.00

Fredag Hästsjukvård
Hästsjukvården ställs in, vi gör ett nytt försök vid annat tillfälle och de som anmält sig nu har företräde nästa gång.

Lördag
ridning som vanligt. Max en medhjälpare/ ryttare, inga syskon eller andra anhöriga på läktaren.

Söndag - KM i dressyr.
Första ryttaren gör iordning hästen, inga andra i stallet. Publikfritt. Ungefärliga starttider läggs ut på fredag kom inte för tidigt. Max en medhjälpare / ryttare.

Nästa vecka och framåt
Från måndag börjar lektionerna som vanligt men tänk på att max en medhjälpare/ ryttare, inga syskon eller andra anhöriga på läktaren gäller tillsvidare
- Tvätta händerna
- Håll avstånd
- Gå gärna på toa innan du kommer hit
- stanna hemma om du är sjuk
- torka av hakband på lånad hjälm med handsprit
- är du sjuk avboka och stanna hemma
Håll koll på hemsida, Facebook där vi publicerar eventuella nya uppdateringar!
Skribent: Pernilla Colhag