Uppdaterad startlista KM och uppdaterad funktionärslista 6/6

02 JUN 2021 19:44
Tiderna kan fortfarande ändras men då handlar det om några minuter tidigare. Nu kan det inte bli senare.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2021 19:44

Programridningen är publikfri, undantaget ekipagets medhjälpare. Varje ekipage får ha två medhjälpare utomhus men bara en inne i stallet om behov finns. Helst ingen medhjälpare i stallet alls.

Protokollen kommer att ligga utanför sekretariatet. Håll hälsosamt avstånd på 2m vid avhämtning av protokoll.

Framridning

Sker på stora utebanan eller i stora ridhuset. För hästekipage är framridningen öppen från 14.45. Ponny ekipage får börja rida fram tidigast 15.15. Detta för att vi inte får ha ponnys på framridningen när hästekipage i ”vanliga” tävligen är där. Skulle lilla ridhuset vara ledigt kan man börja skritta fram där vid behov.

Tänk på att ta upp bajs efter din häst både på utebana och i ridhuset.

Betalning
Du betalar din start genom att swisha eller sätta in pengar på bankgiro. Om du vill nyttja funktionärspoäng för att betala meddelar du oss genom att maila till This is a mailto link. Du behöver 4 poäng för att betala din start.

Tävlingsbana

Tävlingen kommer att vara i lilla paddocken. Du går in till banan via stora paddocken. Håll koll på din tid! Du går in till banan när ryttaren före dig startar sin ritt och väntar i collecting ring på bortre kortsidan.

Domare är Sofia Lindblad

Tävlingsbana

Efter din ritt är du ansvarig för att se till att hästen görs iordning och kommer ut i rätt hage. Fråga om hjälp för att få veta var den ska.

Startlista

15.30 – Anna Ekegren - Grå - LA:1
15.37 – Alma Ulloa - Zistan - LB:1
15.49 – Annie Mörking - Amigo - LC:2