Underhållsarbete i Stora Ridhuset

27 OKT 2020 11:33
  • Skapad: 27 OKT 2020 11:33

Under v 47 kommer vi byta underlaget i stora ridhuset. Vi är väldigt glada att vi lyckats få till det under detta året men det innebär såklart lite extra besvär med ridhustider denna veckan- både för ridskolan och privatryttare! Stora ridhuset kommer vara helt stängt från måndag morgon tills arbetet är klart!

Alla ridlektioner från och med måndag den 16 november tills allt är klart ( vi hoppas det är klart till helgen ) kommer vara i lilla ridhuset. Detta betyder att tillgången till ridhuset kvällstid blir begränsad för alla er privatryttare.

Under tisdagen kan vi inte ha dubbla lektioner och därför kommer tiderna för er som rider tisdagar att ändras denna veckan och vi kommer inte ha någon hoppträning. Lektionsryttare får mer info av er ridlärare!

Skribent: Sara Grundström