Trött på att rida ute i regn och blåst - nu kan du köpa ridhuskort vinter

27 OKT 2020 07:00
Vårt vinterridhuskort är perfekt för dig som vill rida skyddat under de kalla och mörka månaderna. Kortet kostar 900:- och gäller för perioden 1 nov-30 mars.
  • Uppdaterad: 25 OKT 2020 12:00

Med ett ridhuskort kan du rida i båda våra ridhus och på utebanonorna under lediga tider.
Medlemskap i föreningen krävs för att lösa ridhuskort. Blir du medlem nu gäller ditt medlemskap även 2021. Priserna hittar du här
Har du löst licens och tävlar för Eslövs ridklubb får du köpa kortet för 720:- mot att du hjälper till på två tävlingar under nästa år eller säljer ett av våra sponsorpaket.
Vi vill också informera om att stora ridhuset ev kommer att vara stängt ca 1 vecka under denna period för byta av underlag/bevattning.
Ridhuskorten ska vara betalt innan du rider första gången.
Du kan se all information om våra anläggningskort här

Skribent: Pernilla Colhag