Hoppa till sidans innehåll

TEORIVECKA v44

13 OKT 2020 09:51
Inga vanliga lektioner denna vecka (undantag är lördag och halvtimmesgruppen på tisdag)
  • Uppdaterad: 13 OKT 2020 09:51

Tedoriveckan smygstartade redan söndag den 11 med gymkhanaclinicen som var väldigt uppskattad. Vi har en clinic för vuxna inplanerad men ingen datum spikat ännu.

MÅNDAG 18.00-19.30 ca: Nybörjarteori i stallet/ridhuset. Detta är för alla er nya elever och föräldrar. Här visar vi allt från hur och när man kratsar hovar till hur täcket ska tas av och på. Det är mycket som föräldrar behöver kunna hjälpa till med när barnen är små och inte helt lätt om man inte är van. Här får du också chans att ställa alla frågor som man inte hinner med på en vanlig lektionskväll. Inte bara om hästarna utan också om verksamheten och föreningen. Alla ridlärare är på plats och även representanter från styrelsen.

Anmäl på mail eller i stallet!

Vi kommer dela upp barn och vuxna. 

TISDAG 18.30-19.30 ca: Frihetsdressyr med Johanna Akke. Johanna känner många igen som ridlärare och hon har visat upp sina specialtalanger förut. Men det är värt att titta igen och fortsätta träna på samspelet med hästarna. Här är alla välkomna, det är lärorikt och spännande att se både för vuxna och barn-. men de yngsta kanske har svårt att hålla koncentrationen.

Ingen anmälan

TORSDAG 17.30-19 ca: Spökrundan! Lär dig mer om hästar samtidigt som du har kul med kompisar och kanske blir lite skrämd... Mörkret lägger sig över anläggningen och man vet aldrig vad som lurar bakom buskarna...

Anmäl i stallet eller på mail och ange ålder. Vi delar upp i två grupper så de yngre barnen går först innan de riktigt läskiga spökena vaknat...

FREDAG 11.45-13.45 ca: Hästsjukvård med Annika Hemingstam. Annika är djursjukvårdare och lärare i djursjukvård på gymnasiet. Idag kommer hon till oss för att lära ut hästsjukvård. Det blir fokus på sårvård. 
Vi träffas i cafeterian i stora ridhuset och går sen ut i stallet för den praktiska delen. 
Aktiviteten är för dig född som är 10 år eller äldre. 

Anmäl i stallet eller på mail.

Skribent: Sara Grundström
E-post: Adressen GömdGå in via sponsorhuset när du handlar på nätet som får både du och klubben provision utan att det kostar dig en enda krona.

 

 

Markkompaniet

   

logga-fexilast

Ridsport & Stängsel gul

 

 Sponsorhuset

Tävlingssponsor dressyr 6/2


Postadress:
Eslövs RK - Ridsport
Södra vägen 17
24193 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0760336720
E-post: eslovsridklubb@telia...

Se all info