Teorivecka V44

19 SEP 2019 14:00
Viktig info för alla elever. Privatryttare- ridhustiderna ser annorlunda ut denna veckan!

• Uppdaterad: 19 SEP 2019 14:00

Under höstlovet ersätts ridningen av teori. Vi samlar alla som är intresserade av ett visst ämne samma tid vilket innebär att din teori kan vara en annan kväll än din vanliga ridning. Lördagsgrupperna rider som vanligt men ska dessutom komma på ett eller fler teoripass under veckan.

Måndag 28/10

Teori för nybörjare. Samling i stallet 18.15

Både barn och föräldrar är välkomna. Vi tränar på att ta hand om hästarna i stallet, pratar om hästens beteende och säkerhet utifrån det, går igenom lite ”fikonspråk”- delar på hästen, sadel och träns etc

Vi håller på ca 1.5 timme

Clinic med Hearts and Horses hästpsykolog Mikkel Oster. Stora ridhuset 18.00. Tag med varma kläder och filt att sitta på, ca 2 timmar. Passar för alla nivåer men inte de yngsta barnen. Clinicen handlar om hästhantering.

Tisdag

Trickträning och frihetsdressyr med Johanna. Samling på läktaren i lilla ridhuset 19.00

Johanna visar på egna hästar och berättar vad som är viktigt att tänka på om man själv vill prova att jobba med hästen på detta sätt. Ca 1 tim. Passar alla nivåer. Varma kläder.

Du som missat skriva upp för ryttarmärke förra terminen kan gör det ikväll på klubbis 18.00. Anmäl att du kommer och vilket märke det gäller.

Halloweenhoppet

Torsdag

Hästquiz och fika! Nivå 1-2 grupper samling 18.00 i cafeterian i stora ridhuset. Nivå 3 och uppåt 19.00.

Bilda lag med dina ridkompisar så har vi en kul och lärorik kväll tillsammans. Priser till vinnande lag.

Skribent: Sara Grundström