Sommarläger

15 FEB 2022 14:33
Dags att börja planera sommarlovet? Här kommer våra planerade läger! Alla läger är dagläger och anmälning sker via mailen!
  • Uppdaterad: 15 FEB 2022 14:33

På alla läger anpassas aktiviteterna efter ålder och rutin på deltagarna.

v 25 mån-Tors Stora Sommarlägret .

Tid: 9-15 (lunch och fika ingår) 2 400kr

Nivå 1 och uppåt. Du ska kunna rida olika hästar i alla gångarter och själv kunna göra i ordning dom för ridning. Vi försöker hinna med så mycket som möjligt på detta lägret- både på hästarna och på marken!

v 26 Knatteläger Mån-Tis

Tid:9-12 (fika)              500kr

För de yngre barnen som rider med ledare! Får gärna ha förälder med under dagen.

v26 Vuxenkurser Mån-tis-ons kvällstid 800kr

v 26 Nybörjarläger ons-tors- fre

Tid 9-15(lunch,fika ingår)     1800kr

Barn över sju år med lite mindre rutin! Från nybörjare och uppåt. Vi delar in i grupper efter kunskap och ålder och aktiviteterna anpassas efter deltagarnas kunskap.

v 27 Hästuthyrning mån-tors                 600kr 150kr/dag

Du måste själv ta in hästen från betet, göra iordning den, rida och släppa ut den i hagen igen samt hålla rent i stallet efter dig och hästen.

Skribent: Sara Grundström

Tävlingssponsor