Ridinstruktör sökes

28 JUL 2020 16:26
Tyvärr ska Johanna byta jobb och får en heltidstjänst, vilket gör att hon inte längre kan ha lektioner hos oss. Därför letar vi nu ny instruktör, tipsa gärna eventuella kandidater.
  • Skapad: 28 JUL 2020 16:26

Vi söker nu en instruktör som ska arbeta med främst lektioner ca 10 h/vecka. Dessa fördelas över kvällar och lördagar. Vi söker dig som har utbildning lägst SRL 2 eller 3 eller SRL 1 eller dig som har erfarenhet av att hålla lektioner primärt för barn och ungdomar.

Du ska vara ansvarsfull, flexibel, ha god organisationsförmåga och vara bekväm med att stå i centrum. Du ska ha lätt för samarbete i arbetsgrupp och kunna arbeta på egen hand. Stor vikt läggs vid din personlighet

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Planera ridlektioner samt undervisa grupper och enskilda ryttare på olika nivåer.
  • Hittar vi rätt sökande kan tjänsten eventuellt utvecklas med ansvar för att bygga upp och utveckla ungdomssektionen och aktiviteter för ungdomar.

Arbetstid: Timanställning om ca 10h/vecka, kvällar och lördagar. Även sökande med eget företag som vill jobba via faktura är välkomna att söka.

Tillträde: Mellan 17 augusti och 7 september

Körkort: Det finns ingen kollektivtrafik till anläggningen

Lön: enligt avtal

Information lämnas av: Ridskolechef Marie Olsson – 0736-976392

Ansökning med CV, referenser och personligt brev skickas till eslovsridklubb@telia.com
Urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Skribent: Sara Grundström
Epost: Adressen Gömd