OBS! NY INFO ANG HALLOWEENHOPPET

28 OKT 2020 15:52
  • Skapad: 28 OKT 2020 15:52

Skånska Ridsportförbundet har nu beslutat att de nya Coronarestriktionerna innebär att alla ridtävlingar ställs in!

Detta innebär att vi måste ställa in vårt klubbmästerskap!

Istället erbjuder vi er en träningshoppning. Ni som anmält är välkomna hit och angivna tider gäller, priset blir samma för alla och baseras på kostnaden för clear ruond (150 kr/120 kr med funktionärspoäng).

Det finns inga förbud mot att klä ut sig, vi välkomnar utklädda ekipage.

Angående söndagens KM dressyr så ställs den också in men vi kommer ge er möjlighet att rida en programträning för domaren istället!

Vi beklagar sent besked men hoppas ni förstår. Var rädda om varandra. Håll avstånd. Stanna hemma om ni eller någon i familjen har symptom på sjukdom.

Skribent: Sara Grundström