Nytt år - ny termin - nya avgifter

26 DEC 2021 12:00
2021 är snart slut och för alla ridskoleelever börjar nästa tremin 3/1-2022. Privatryttare, dags att betala medlemsavgift och anläggningningskort.
  • Skapad: 26 DEC 2021 12:00

Så var höstterminen 2021 slut men redan den 3/1-22 startar den nya terminen. Kom ihåg att avboka i tid om du inte skulle komma på nåpgon lektion så att hästarna kan få en jämn fördelning av arbetet, det mår dom bäst av. Ny faktura får ni när terminen startat, på den hittar du både medlemsavgift, lektionsavgift och sverigelotten (delas ut senare under terminen.

Privatryttare - för er är det dags att betala ny medlemsavgift, men gör det tidigast den 2/1 så att vi får det på rätt år. Ska du tävla för klubben och söker licens. Kolla då in denna sida och meddela oss vilken tävling du kan vara funktionär på och maila ditt svar till This is a mailto link. När vi fått detta så godkänner vi licensen.

Anläggningskort - priserna för årets anläggningskort hittar du här. Din avgift ska vara betald innan du besöker oss.

Välkomna till ett nytt härligt år.

Skribent: Pernilla Colhag

Tävlingssponsor