New Body försäljning

21 JAN 2020 09:51
På bänken vid anslagstavlan i stallet ligger New Body kataloger. Ta din katalog och starta din försäljning nu.
Har du inte vägarna förbi stallet går det lika bra att gå in och beställa direkt på hemsidan. Se länk nedan.
  • Skapad: 21 JAN 2020 09:51

Du registrerar dig som säljare på denna länk:

På hemsidan lägger du in dina beställningar. Du hittar också en flik som heter Dela Shop om du använder den kan du dela din shop via mail eller sociala kanaler. De kan lägga beställningar hos dig eller direkt hos New Body (frakt tillkommer då).
Den 3 februari måste du ha lagt in din beställning för att få leverans. Leveransen kommer i vecka 7.

Kom ihåg att oavsett om du köpet ett paket till dig själv eller säljer 40 så hjälper det klubben. Ingen beställning är för liten!

Skribent: Pernilla Colhag