Info hästuthyrning

01 JUN 2022 13:56
För er som hyr någon av våra hästar v 27!
  • Skapad: 01 JUN 2022 13:56

Mån-tors 600 kr för hela perioden betalas in på bg 609-6861

Hästarna rids på dagtid. De går ute nattetid och man hjälps åt att ta in de hästar som går i samma hage och släppa ut dom igen. Hästarna görs iordning i privatstallet eftersom personalen städar i lektionsstallet denna veckan.

Efter avslutad ridning är det viktigt att man mockar efter häst som stått i box samt ser till att det är snyggt i stallgången och övriga ställen där man varit.

Man tar även undan efter sin häst på ridbanor, ridhus och stallplan.

Ridning är max en timme. Man håller till på anläggningen, ridhus, ridbanor, backen vid stora ridhuset samt grässlingan. Ev kan uteritt anordnas tillsammans med ansvarig vuxen person. Ansvarig vuxen person ska finnas till hands och se till att regler följs. Hästen ska tas om hand före och efter ridpasset, om något speciellt gäller kommer personalen meddela detta till dig.

Intag 9.30: Lu, Totte , Gaby, Flora, Sandi, Blomman, Della, Ailo, Akke (Linus, Rut)

Utsläpp senast 11.30

Utsläpp senast 13.30