Hur påverkar Covid-19 verksamheten

27 MAR 2020 19:46
På klubben följer vi noga rekommendationer från folkhälsomyndigheten och ridsportsförbundet när det kommer till Covid-19. Idag kom en lag om max 50 personer på en plats åt gången. Hur påverkar det dig som ridskoleryttare?
  • Skapad: 27 MAR 2020 19:46

Just nu kan lektionerna fortsätta som normalt men vi begränasr till max en medföljande/ryttare. Om du vid något tillfälle behöver ta med ett syskon så fundera på om det brukar vara mycket folk i stallet just den dagen. Oftast är det inga problem.

Vi vill att alla stannar hemma om ni känner de minsta förkylningssymtom, de normala avbokning/ingenridningsreglerna gäller.
Tvätta/sprita händerna och håll en hästlängds avstånd mellan varandra även när du inte sitter till häst.

Om ridsportsförbundet kommer med andra rekommendationer efter dagens besked kommer vi att uppdatera här, detta gäller också om rekommendationerna ändras.

Det vi gjort på klubben för att förhindra smittspridning är, daglig städning av toaletter och handtag och annat som många människor tar på. Vi har också skapat en krisplan så att vi är beredda när förutsättningarna förändras.

Tyvärr innebär de nya restrektionerna att hopptävlingen i april är inställd, övriga aktiviteter återkommer vi om när det närmar sig.

Håll er själva och varandra friska

Skribent: Pernilla Colhag