Hoppa till sidans innehåll

Hästuthyrning

01 JUL 2020 13:39
  • Skapad: 01 JUL 2020 13:39

Hyra häst v 28

Denna veckan städar vi i lektionsstallet. Det betyder att vi inte kan använda våra vanliga boxar utan måste hålla till i privatstallet när hästarna görs iordning före och efter ridning.

Tiden ni har fått (9-11 och 10.00-12.30) är mest för att se till att privatstallet inte blir överfullt med alla hästar. OBS! Ni som red i den senare gruppen fick info om 13.30 men det är 12.30 som gäller.

Det är helt ok att släppa ut tidigare .

Det finns personal på plats men vi är ganska upptagna med städningen och har inte koll på ryttarna hela tiden. Bra alltså med de yngre att en förälder är med.

Man rider på anläggningen. Ridhus eller ridbana. Det kan hända att vi organiserar en uteritt som man kan följa med på men man får inte rida ut själv. Om man är minst två ryttare och har en vuxen person med så är det ok att rida lilla rundan!

Hästarna rids max en timme.

Man skrittar fram 5 min och av 5 min som minimum. Lägger in skrittpauser i ridpasset och har koll på att hästen inte blir flåsig eller väldigt svettig (om det händer måste de få skritta tills de andas normalt)

Om hästen bajsar tar man undan det. Gäller i stallet, på stallplanen samt på ridbana och ridhus.

Ni får inte hoppa utan närvarande instruktör.

Tänk på att behandla varandra med respekt- precis som vi gör med hästarna. Om man ser någon bete sig illa mot folk eller så säg till någon i personalen.

Skribent: Sara Grundström
E-post: Adressen GömdGå in via sponsorhuset när du handlar på nätet som får både du och klubben provision utan att det kostar dig en enda krona.

 

 

Markkompaniet

   

logga-fexilast

Ridsport & Stängsel gul

 

 Sponsorhuset

Postadress:
Eslövs RK - Ridsport
Södra vägen 17
24193 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0760336720
E-post: eslovsridklubb@telia...

Se all info