Glädjehoppet

26 MAJ 2020 22:55
Var med i Agria Ponnyklubbs Glädjehopp – en käpphästtävling online. För varje käpphästryttare skänker Agria 10 kronor till barncancersfonden och Almers hus.
  • Skapad: 26 MAJ 2020 22:55

För att göra det lätt för dig har vi ställt upp våra käpphästhinder brevid lilla ridhuset i den föreslagna banan. Så nästa gång du ska till stallet – ta med dig din käpphäst och be någon filma dig när du hoppar banan. Skicka sen in din film till Agria så skänker de pengarna och du får en rosett med posten. Sista dag att skicka in filmen är den 7:e juni!

Mer information hittar du här:

Och du – var snäll och flytta inte hinderna. Däremot går det så klart bra att ändra höjden!

Och om du postar din film på sociala medier tagga gärna med #eslövsridklubb och #agriaponnyklubbsglädjehopp

Skribent: Sara Mörking
Epost: Adressen Gömd