Extra ryttarmeddelande med coronainfo - dressyrtävling den 22 mars

18 MAR 2020 08:39
Utifrån SvRF rekommendationer och vår egen riskanalys har vi vidtagit åtgärder för att dressyrtävlingen ska kunna genomföras.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 08:39

Detta är hur vi resonerat och vad vi beslutat:
1. Under en dressyrtävling genomförs 7 starter i timmen, alla tävlande ombeds lämna anläggningen efter genomförd ritt. Eventuella rosetter skickas hem. När klassen är slut och resultat publicerats på Equipe så ber vi placerade att skicka sin adress till oss på mail arnesson_h(at)hotmail.com.
Detta betyder att det är väldigt lite folk på anläggningen åt gången.

2. Vi har ingen cafeteria öppen, ta med det du vill ha att fika själv

3. Sekreteriatet hittar du på ovanvåningen i ridhuset, besök det bara om du har frågor eller om du ska visa passet

4. Ditt protokoll hämtar du i snurran som står innanför dörren i stora ridhuset

5. Toaletter finns på bottenvåningen i stora ridhuset, klubbis är stängt för utomstående att besöka

6. Toaletter, handtag, ledstänger och andra utrymmen städas konternuerligt under dagen.

7. Vatten till hästen kan hämtas i städskrubben i stora ridhuset, använda bara rena kärl och det är inte tillåtet att skölja ur skräp vasken.

8. Antalet funktionärer är reducerat så det kanske tar lite längre tid innan ditt protokoll är räknat, vi kommer ev inte ha någon speaker utan du får själv hålla reda på tiden som du ska vara inne i ridhuset. Vi hoppas på förståelse för detta.

9. Läktaren är öppen men vi vill inte ha någon publik, du kan gå in på läktaren för att titta på ditt ekipage.

För övrig information i ryttarmeddelandet läs det som vanligt.

Vi hoppas ni får en trevlig tävling på söndag trots lite mänskliga kontakter.

Skribent: Pernilla Colhag
Epost: Adressen Gömd