Dags för terminsstart

14 AUG 2020 12:52
På måndag startar vi upp ridskolans hösttermin. Vi hälsar alla elever- gamla som nya varmt välkomna.
  • Skapad: 14 AUG 2020 12:52

2020 har varit ett minst sagt annorlunda år för oss alla och det kommer det fortsätta vara. För oss som verksamhet är det viktigt att kunna bidra till en meningsfull fritid för barn, ungdomar och vuxna utan att öka smittspridningen av Covid-19.

Några enkla regler:

Stanna hemma om du känner dig minsta lilla sjuk. Detta gäller även syskon och föräldrar.

För att undvika trängsel i stallet ber vi medföljande syskon etc att stanna utanför stallet. En medhjälpare per ryttare.Vi kommer ha borstar i båda ändar av ridskolestallet för att undvika trängsel där och pärmen flyttar ut i entre´n under anslagstavlan.

Handsprit finns i stallet och vid toaletter. Vi tvättar händerna noga med tvål och vatten .

I övrigt gäller att hålla avstånd på läktare etc

Även om vi håller fysisk avstånd så ska vi naturligtvis fortsätta hälsa, prata och hjälpa varandra.

Avboka i tid- viktigt för oss att kunna planera hästarnas arbete!

Första veckan rider de flesta grupperna ut och tempot kommer vara lugnt!

Skribent: Sara Grundström