Begränsad tillgång till anläggningen för privatryttare

08 MAR 2021 17:47
Med anledning av det rådande smittläget, där EHV-1 håller på att spridas i Europa, har vi beslutat att begränsa tillgången till vår anläggning för privatryttare.
  • Uppdaterad: 08 MAR 2021 17:47

Vi fortsätter att hålla anläggningen öppen för medlemmar med anläggningskort eller medlemmar som redan tidigare under 2021 köpt engångskort. Nya rayyate som vill nyttja anläggningen får vänta tills smittläget blir stabilare. Vi uppdaterar här om det blir några förändringar.

När ni besöker anläggningen vill vi att ni lämnar täcken och kläder i transporten eller tar med en kasse att förvara det i under ridning. Inga föremål får hängas på sargen.

Du som besöker anläggningen, tänk på att hästägarförsäkran gäller. Dvs. kom inte till vår anläggning om en häst i ditt stall har/har haft feber eller andra symptom senaste 21 dagarna. Om din häst har varit iväg på ytterligare annan anläggning (träning/tävling/veterinärbesök), tempa den i åtminstone en vecka innan du besöker oss.

Ridskoleverksamheten fortgår som tidigare.

Samtliga besökare på anläggningen ska i största möjliga mån undvika att vistas i andra stall. Om man ändå vistas på olika stall ska man byta kläder och skor samt tvätta händerna mellan besöken.

Skribent: Pernilla Colhag