Årsmöteshandlingar och länk till mötet

27 FEB 2021 18:36
Den 6/3 klockan 15.00 är det dags för digitalt årsmöte.
Mötet kommer att ske via Zoom, vårt mötesrum är öppet från 14.30. Logga gärna in och kolla att tekniken fungerar i tid. Länken finns nedan.
  • Uppdaterad: 27 FEB 2021 18:36

Pga pandemin blir årets möte digitalt. Alla medlemmar, föräldrar och intresserade hälsas välkomna. Ingen anmälan krävs.
Länken till mötet publiceras här under veckan.
Nu finns möteshandlingarna att ta del av här.

För att delta i mötet klicka på denna länk eller kopiera den och klistra in i din webbläsare:
Du får frågan om du vill ladda ner Zoom, det behöver du inte göra. Kom ihåg att ge datorn tillåtelse att dela ljudet med Zoom, svara ja på frågan som kommer upp eller klicka på pilen bredvid muteknappen längst till vänster i programmet.

Skribent: Pernilla Colhag