Årets julklapp?

21 NOV 2021 20:48
Köp en bild på din favorithäst, eller en bok om klubben till någon du tycker om!
  • Skapad: 21 NOV 2021 20:48

Årets julklapp
Passa på att köpa julklappar och samtidigt stötta klubben. Hela förtjänsten går till klubben!

Hästtavla
Alla stallets hästar är fotograferade. Köp en tavla med din älsklingshäst, eller ge bort en i julklapp.

Om man vill köpa sin egen älskling som tavla att hänga upp på väggen där hemma kan man beställa en tavla för 200:-. Då får man bild i A4-format inklusive svart ram och passepartout, inramat och färdigt. Likadana tavlor hänger i cafeterian i stora ridhuset om man vill se hur det blir.

Beställ din tavla senast den 10 december för leverans innan jul. Beställ på mail This is a mailto link. Ange hästens namn och det antal du vill ha. Beställning är bindande.

Vykort
Nytt för i år är att hästbilderna också går att köpa som vykort. 10x15 cm stora. Dessa kostar 20:- per styck. Prata med din ridlärare om du vill köpa ett vykort.

Boken om Eslövs ridklubb
Förra året fyllde klubben 50 år och i samband med det kom det ut en bok om klubbens historia. Missade du att köpa en då så finns det nu åter möjlighet att köpa den. Boken innehåller drygt 50 sidor med historia och nutid samt massor med bilder från nu och då.

Den kostar 200:-. Beställ senast 10/12 för leverans innan jul. Skicka din beställning till This is a mailto link redan idag!

Skribent: Sara Mörking