Är din ridfaktura betald?

03 MAJ 2021 08:42
Den 30 april skulle sista delen av din ridfaktura vara betald. Vi saknar fortfarande en hel del inbetalningar, så dags att betala.
  • Skapad: 03 MAJ 2021 08:42

Kolla gärna i pärmen där vi uppdaterar vad du har kvar att betala. Stämmer inte summan där med vad du tror, skicka ett mail till This is a mailto link där du anger fakturanummer och vilka datum du har betalat in så tittar vi på det.

Ni som betalar fakturor, jag vill påminna om att ange FAKTURANUMMER och ELEVENS NAMN (om det inte är samma namn som inbetalade) och INTE kundnummer. Vi använder inte kundnummer i vår bokföring, detta autogenereras av systemet och vi kan inte hitta fakturor med hjälp av kundnummer.

Skribent: Pernilla Colhag