Anläggningen öppen för nya privathästar igen

16 APR 2021 10:46
Pga av EHV-1 utbrottet i Europa har anläggningen varit stängd för nya besökande hästar. Nu hälsar vi alla välkomna igen men vi vill fortfarande att alla vidtar försiktighetsåtgärder så läs detta innan du besöker oss.
  • Uppdaterad: 16 APR 2021 10:46

När ni besöker anläggningen vill vi att ni lämnar täcken och kläder i transporten eller tar med en kasse att förvara det i under ridning. Inga föremål får hängas på sargen.

Du som besöker anläggningen, tänk på att hästägarförsäkran gäller. Dvs. kom inte till vår anläggning om en häst i ditt stall har/har haft feber eller andra symptom senaste 21 dagarna. Om din häst har varit iväg på ytterligare annan anläggning (träning/tävling/veterinärbesök), tempa den i åtminstone en vecka innan du besöker oss.

Samtliga besökare på anläggningen ska i största möjliga mån undvika att vistas i andra stall. Om man ändå vistas på olika stall ska man byta kläder och skor samt tvätta händerna mellan besöken.

Skribent: Pernilla Colhag
Epost: Adressen Gömd