New Body

19 OKT 2020 20:00
Kul att det är så stort intresse för att sälja New Body. Nu finns det nya kataloger i stallet för er som inte fått någon.
Just nu ligger vi på en vinst på 6000:- och då är långt ifrån alla beställningar registrerade. Bra jobbat!!
  • Skapad: 19 OKT 2020 20:00

Lite instruktioner till er säljare:

Så går det till: Du tar en katalog. Du går också in på New Bodys hemsida och registrerar dig som säljare. Här är länken:
Du kan sen dela “din” shop direkt med dina vänner eller så använder du katalogen för att samla in beställningar.
Dina beställningar registrerar du i din shop på new body.
Sista försäljningsdatum: 30 oktober ska alla beställningar vara registrerade, veckan efter skickar vi in och sen tar det några dagar innan varorna kommer.
Betalning: Du betalar via klubbens bankgiro eller swish direkt efter hämtning, märk new body och namn på säljaren.

Lycka till!

Skribent: Pernilla Colhag