Hoppkurs Emma Gynning

26 JAN 2021 13:41
Det har varit lite hackigt med tävlingar senaste tiden. Ladda om med en två dagars kurs och börja säsongen på bästa vis. 27-28 februari. Kursen är i första hand öppen för medlemmar!
  • Uppdaterad: 26 JAN 2021 13:41

Emma är examinerad C tränare i hoppning och utbildad mental tränare via Skandinaviska Ledarhögskolan. Erbjuder hoppträning, mental coachning och föreläsningar i metal träning.

Emma har gruppträningar för tävlingsekipage i alla nivåer- från lätt klass upp till internationell nivå. Elever med placeringar på SM, Baltic cup m.m Välkomnar både ponnyekipage och stor häst.

Vi kommer fokusera på hästarnas grundarbete och ryttarens grundposition samtidigt som vi bygger mentalt starka ryttare som förstår vikten av långsiktigt arbete.

Vi jobbar med att ta kontroll över våra tankar och bilder och att skapa rätt attityd och känslor för bättre ridning ochg större framgångar.

Dag 1: Hoppövningar med fokus på lydnad och kommunikation

Dag 2: Banhoppning

Grupper med 4 ryttare/75 min per pass

700kr

Om du inte tävlar för klubben och inte har anläggningskort tillkommer ridhusavgift.

Anmälan privatryttare görs till This is a mailto link Ange datum, ekipage och utbildningsnivå. När ni fått bekräftelse är ni anmälda till kursen.

Kursavgift ska vara inbetald till bg 838-3762 senast 5 dagar innan kursen. Då blir anmälan bindande.

LEKTIONSRYTTARE: Vi har 4 hästar att låna. Vill du vara med ska du rida lägst nivå 3 och vara en person som ställer upp och arbetar ideellt för klubben.Duanmäler ditt intresse till This is a mailto link

De hästar som troligen finns att låna är Zistan, Rut, Solo, Dixie

Vid stort intresse av lämpliga ryttare kommer vi lotta vilka som kan vara med.

Skribent: Sara Grundström

Tävlingssponsor dressyr 6/2