Fixardag - vi bygger ridslinga

10 APR 2021 20:02
Vi behöver starka och klipska krafter till vårens första fixardag. Den 18 april 10.00-16.00 behövs DU. Vi ska bygga en ridslinga runt stora beteshagen så att alla ridskoleelever kan rida ut säkert i alla gångarter.
  • Skapad: 10 APR 2021 20:02

Vi kommer sätta staketstolpar, skruva isolatorer, dra stakettråd och köra underlag samt kratta ut detta.
Utöver detta så finns det andra hagar som behöver ny tråd och stolp. Blir vi många tänkte vi fixa till lite i klubbis också.
Kom och hjälp till även om du inte kan vara med hela dagen. Många händer behövs!!!!
Klubben bjuder på fika och grillat till lunch.
Skriv gärna upp dig i stallet eller klicka kommer på Facebook eventet så att vi vet hur många vi ska fixa fika till, men spontana händer är också välkomna :)

Skribent: Pernilla Colhag
Epost: Adressen Gömd