Corona och ERK - NY INFO

22 NOV 2020 15:37
  • Skapad: 22 NOV 2020 15:37

Viktig info till alla medlemmar i Eslövs ridklubb!

Riksidrottsförbundet har inte kommit med några nya rekommendationer, vi har gjort en ny riskbedömning baserad på regeringens rekommendationer.
Vi bedömmer att verksamheten kan fortsätta om alla följer de rekommendationer vi har.
Det alla ska följa är:

• Har du eller någon i familjen förkylningssymptom avbokar du lektionen och stannar hemma.
  • Klarar ryttaren av att göra iordning hästen själv får ingen vara med i stallet. I alla övriga fall gäller max 1 medföljande per elev. Detta gäller även privathäst stallet.
  • Före lektionen, kom max 30 minuter innan
  • Efter lektionen, lämna anläggningen direkt
  • Inga skötare eller andra är tillåtna i stallet utöver sina lektioner.
  • Vi vill att en i taget tittar i pärmen efter vilken häst man ska rida
  • Även i sadelkammaren ska det bara vara en person åt gången. Gå in och hämta din utrustning, lämna sen sadelkammaren. De hästar som har sadelhängare i stallet kommer ha sin sadel hängande där. Du hänger in den i sadelkammaren om du är den sista ryttaren på hästen för dagen.
  • Bettet tvättas i hink i stallgången
  • Borstar finns på flera platser i stallet, ta bortar från din närmaste plats.
  • Lånar du hjälm sprita hankband före och efter ridning

Följ dessa regler så att vi kan ha en fortsatt verksamhet samtidigt som vi
tillsammans hjälps vi åt att minska smittan!

Skribent: Pernilla Colhag
Epost: Adressen Gömd