Hoppa till sidans innehåll

Sponsring


Ridsporten är Sveriges näst största ungdomssport och många ungdomar spenderar mycket tid i stallet inte bara när de rider utan även andra dagar bara för att pyssla med hästarna och träffa vänner. Att syssla med hästar ger en god träning i såväl ledarskap som laganda.

Som sponsor för Eslövs ridklubb syns ditt företag inte bara för klubbens medlemmar utan också deras föräldrar och det stora antalet tränings-och tävlingsryttare som kommer till klubben utifrån.

Ditt företag kan välja att sponsra klubben genom en reklamplats i något av våra ridhus eller här på hemsidan, genom sponsring av material till ridskolan eller sponsring i samband med någon av våra tävlingar. Våra sponsoralternativ hittar du här nedan, men har du andra förslag är vi alltid öpnna för diskussion.

Ditt stöd är viktigt, litet som stort, från företag eller privatperson, allt är välkommet!

 

IMG_2230_w

 

Skylt i stora ridhuset 1500:-/år
Reklamskylt (1,8 x 1,0 m). Antingen tar ni fram skylten själva eller så hjälper vi till. Skylt ingår ej i priset.
Vill du istället sponsra med varor eller tjänster är priset 5000:-/år

Skylt i lilla ridhuset 750:-/år
Reklamskylt (1,8 x 1,0 m). Antingen tar ni fram skylten själva eller så hjälper vi till. Skylt ingår ej i priset.
Vill du istället sponsra med varor eller tjänster är priset 3000:-/år

Annons på hemsida 1000:-/år
Företagets logga finns synligt exponerad på ridklubbens hemsida, länkad till företaget. 
Vill du istället sponsra med varor eller tjänster är priset 4000:-/år

Tävlingssponsor 3 000:-/klass
Speakern nämner företagets namn 3-4 ggr under tävlingen. Företagets namn står med i propositionen som finns med i Svenska Ridsportförbundets kalender och på ridklubbens hemsida. Företagets namn står med i ryttarmeddelandet som finns tillgängligt via ridklubbens hemsida.

Återkommande tävlingssponsor
Vid sponsring av 4 tävlingar per kalenderår enligt ovan (Tävlingssponsor) är den 5:e gången gratis. Företagets logga finns dessutom hela tiden synligt exponerad på ridklubbens hemsida.

Hindersponsor 8 000:-/5 år
Företaget får ett hinder uppmålat och märkt med sin logotyp. Hindret används vid hopptävlingarna på Eslövs ridklubb under ca fem år. Företagets logga finns synligt exponerad på ridklubbens hemsida under första året.

Alla sponsoravtal som tecknas per år gäller under kalenderår om inget annat avtalas. Avtalen förlängs automatiskt om det inte sagts upp senast den sista november.

För att anmäla intresse för sponsring maila till This is a mailto link

 

Uppdaterad: 31 JAN 2018 21:54 Skribent: Sara MörkingGå in via sponsorhuset när du handlar på nätet som får både du och klubben provision utan att det kostar dig en enda krona.

 

 

Markkompaniet

   

logga-fexilast

Ridsport & Stängsel gul

 

 Sponsorhuset

Postadress:
Eslövs RK - Ridsport
Södra vägen 17
24193 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0760336720
E-post: eslovsridklubb@telia...

Se all info