Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Eslövs ridklubbs styrelse 

Ordförande  Marlene Kjellman Ordforande[at]eslovsridklubb.se
Sekreterare  Elisabeth Larsson Sekreterare[at]eslovsridklubb.se 
Kassör  Pernilla Colhag Kassor[at]eslovsridklubb.se
Ledamöter
Sofia Hagerin
 
  Anna Ekegren  
  Ingela Nilsson  
  Jenny Heurlin  
Suppleanter  Anna Ericsson  
  Tina Andersson  
  Carolina Remnold  
  Emelie Alsterfjord  
Revisor  Linda Persson  
  Agneta Mattson   
Revisorssuppleant     Henrik Sandén  

(närmare presentationer finns längre ner på sidan) 

 I klubbens stadgar står det att "styrelsens uppgift är att svara för föreningens verksamhet och att tillvarata medlemmarnas intressen." För att uppfylla detta träffas vi ungefär en gång i månaden och har styrelsemöte. På dessa diskuterar vi allt som rör klubben, både stort och smått. Har du några frågor eller funderingar kring något som rör klubben eller har om du något du vill att vi tar upp på ett möte, tveka inte att höra av dig till någon av oss i styrelsen. Vi finns här för dig!


Här nedan följer en liten presentation av oss i styrelsen så att du ska veta vilka vi är.

  

Marlene Kjellman Ordförande
 
Jag är ordförande i ridklubben och min favorithäst i stallet är Mackan. Innan honom visste inte jag vad kärlek till en häst var. Men sen uppstod den där bubbliga känslan i magen, som när man är nyförälskad, när jag bara tänkte på honom ens. Jag är mamma till 3 barn, 1 fotbollskille, 1 hästkille och 1 hästtjej. Så att engagera sig i föreningens styrelse, är min tid.  
Mycket har hänt under åren jag varit med i styrelsen, där jag tidigare var sekreterare, och jag hoppas att det kommer hända mycket i framtiden också. Jag kan inte mycket om hästar, men vi har fantastisk personal som kan allt om djuren på klubben. De senaste åren har det varit mycket renoveringar av stall och anläggning, och vi är inte klara än. Men vi är en stabil klubb och har ett gott samarbete med kommunen. Vi har ett stort barnfokus och tullar inte på att alla ska känna sig välkomna. 
Mitt mål är att öka engagemanget från våra medlemmar. Jag önskar att fler får känna hur givande det är att ge lite av sin tid och få mycket tillbaka. Tillsammans är det roligare!
 
   
Pernilla Colhag Kassör
Pernilla  2010 flyttade jag till Eslöv och började också rida på Eslövs ridklubb. Har ridit sen jag var 10 år och haft egen häst. Nu rider jag två dagar i veckan på ridskolan. Helst dressyr men hoppning blir det också.
I det privata arbetar jag som guide och som affärsutvecklare med uppdraget att utveckla hästturismen i sydöstra Skåne.
   
Elisabeth Larsson Sekreterare
 

För ett par år sedan flyttade jag till Eslöv och bestämde mig höstas för att återuppta mitt häst- och rid intresse efter en längre tids uppehåll. Jag började rida när jag var liten och har tidigare haft egna hästar och tävlat. Nu rider jag på ridskolan och tycker det är fantastiskt kul. Har både barn och barnbarn som också rider här.
Jag arbetar i Malmö på en statlig myndighet med ekonomi, juridik mm.

   
Anna Ekegren Ledamot
 

Jag började rida igen för några år sedan när ett av mina barn började rida. Nu rider både jag och 2 snart 3 av barnen i klubben och trivs jättebra. Jag tycker det är viktigt att försöka engagera mig i barnens intressen och har tidigare varit aktiv i 4H.

   
Sofia Hagerin Ledamot
 

Mitt hästintresse började när jag var 12 år och sen dess har jag under åren bl a ridit på ridskola, tävlat ponnytrav, haft egen häst, jobbat i tävlingsstall och på stuteri. Nu rider jag och min dotter på ridskolan och det är underbart att dela intresset med henne.
Privat arbetar jag som redovisningskonsult på ett familjeföretag i Eslöv.
Jag har suttit i styrelsen på ERK i några år och det känns kul och viktigt att engagera sig för klubben

   
 Jenny Heurlin  Ledamot
  Jag är uppväxt på hästgård i Flyinge och har ridit väldigt mycket när jag var yngre. För 1,5 år sen ville mina barn börja rida och då blev det Eslövs ridskola eftersom vi bor i Eslöv. I höstas började jag själv rida igen. Det är så kul att ha ett gemensamt intresse och det blir mycket hästprat vid middagsbordet...
Jag tycker att det är roligt med föreningsarbete där alla jobbar tillsammans för att skapa engagemang och en god sammanhållning.
Jag är lärare på mellanstadiet på Nya Östra skolan här i Eslöv och är även innebandytränare.
   
Ingela Nilsson
Ledamot
Bor sedan 2003 i hästmeckat Flyinge.
2014 började dottern rida på 
Eslövs Ridklubb och då vaknade mitt 
intresse för dessa underbara hästar.
Arbetar sedan 2008 på ABB, började som
receptionist och jobbar idag som Workplace Manager, har hand om frågor som rör kontoret och fastigheten. 
Är suppleant i styrelsen och tycker att det är 
väldigt spännande och givande. Att engagera
sig i klubben ser jag som både kul och 
viktigt....det är ju vi medlemmar som måste
hjälpa till för klubbens trevnad och fortlevnad.
   
Carolina Remnold Suppleant
 
Mamma till två barn en tjej som ridit här på ridklubben i 7 år nu (2020) och en kille som har datorn som bästa vän. Har ingen hästvana sedan innan men har lärt mig mycket under dessa 7 år och tycker det är super kul.
Jobbar som samordnare för hemvården natt i Lund och är med i en förening som hjälper utsatta barn på min fritid.
   
Anna Ericsson Suppleant
Jag heter Anna Ericsson och har hållit på med hästar sedan 1981. När döttrarna kom så blev det ett litet uppehåll men roligt nog så älskar båda döttrarna också hästar och de började rida i Eslöv 2013 och 2015. När suget blev för stort så blev jag åter igen lektionsryttare 2018. Eftersom ridskolan är en väldigt stor del av vår familj så kändes det som ett naturligt steg att engagera sig i klubben. Jag är även kontaktperson för skötarna och de som vill ta hand om någon häst lite extra så kontakta mig.
   
Tina Andersson Suppleant
   
Emelie Alsterfjord Suppleant
Uppdaterad: 10 JUN 2018 20:43 Skribent: Pernilla ColhagGå in via sponsorhuset när du handlar på nätet som får både du och klubben provision utan att det kostar dig en enda krona.

 

 

Markkompaniet

   

logga-fexilast

Ridsport & Stängsel gul

 

 Sponsorhuset

Postadress:
Eslövs RK - Ridsport
Södra vägen 17
24193 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0760336720
E-post: eslovsridklubb@telia...

Se all info