Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

----------------------------------------------------------

Nr 6 2013
Redaktör: Sara Mörking
Ansvarig utgivare: Carina Laurén Gålmark
----------------------------------------------------------

HEJ!

Nu är sommaren här och semestern väntar runt hörnet för såväl mäniskor som hästar. Vissa har kanske redan påbörjat ledigheten.

Höstterminen känns som något väldigt avlägset långt bort i slutet av sommarlovet, men den är här förr än vi anar och på klubben sätter vi då igång med aktiviteter direkt. Förutom den vanliga ridskoleverksamheten blir det både loppis och familjedag och massor med tävlingar.

Ha nu en riktigt skön sommar så syns vi i augusti igen. Nu tar nyhetsbrevet sommarledigt i juli.

STYRELSEINFO

På senaste styrelsemötet summerade vi Leaderporjektet som nu ska avslutas. Vi kom fram till att projektet på ett positivt sätt har bidragit till klubbens tillgänglighet för funktionshindrade samt ökat vintertillgängligheten.

Vi pratade också om behovet av klubbkläder och kommer att ta in offerter på detta till nästa styrelsemöte.

Loppisen och familjedagen avhandlades också.

RIDSKOLEINFO

Nu är vi i full gång med sommarens ridläger! Strålande start midsommarveckan med ett härligt gäng ungar och superväder. I midsommar får alla ridskolans hästar en minisemester ute på betet i dagarna tre och vilar upp sig inför kommande läger.

Ridskolan håller på med att planera grupper inför hösten. Är det några förändringar som ni vill göra så hör av er snarast- senast v 28! Tänk på att du måste betala din senaste faktura innan v 28 för att garantera din ridplats inför höstterminen.

30/6 ordnar Ridskolan Sommarhoppet med KM i hoppning. Klasser från blåbär för de minsta till LC hoppning. Alla välkomna - mer info på hemsidan såklart.

Ridskolehästarna är ute på bete mellan v 29-32 och då har vi ingen ordinarie verksamhet. V 33 tar vi och dammar av alla igen och sedan är ni välkomna tillbaka på lektionerna v 34.

Trevlig sommar!

LOPPIS OCH PONNYRIDNING

Den 18:e augusti är det loppisdags igen! Kom och sälj prylarna du själv inte längre behöver, eller kom och fynda!

Försäljningen börjar 11:00 och stänger 14:00.

Om du vill sälja saker tar du med dig ett bord och sköter försäljningen själv. Du är välkommen att sälja vad du vill, alltså inte bara hästprylar! Att hyra en plats kostar 100:- och betalas kontant på plats. Om du vill vara säker på att få en bra plats föranmäler du dig på Loppis[at]Eslovsridklubb.se. Men det går bra att bara dyka upp också. Som försäljare är du välkommen från 10:00 för förberedelser.

Cafeterian kommer att vara öppen hela dagen. Där finns kaffe, fika, mackor och godis till försäljning.

Det kommer också att finnas möjlighet till ponnyridning 12-14 för alla barn.

FAMILJEDAG

Årets familjedagsplanering är i full gång och vi hoppas att riktigt många kommer för en heldag i hästens tecken.

I år satsar vi lite mer på runt-omkring aktiviteter. Det kommer att finnas femkamp och trädklätting, ponnyridning och mycket mer. Naturligtvis blir det en show också!

Välkomna den 15:e september. Ta med alla du känner

SOMMARHOPPET / Klubbmästerskap i hoppning

Välkomna till Sommarhoppet på Eslövs Ridklubb! Vi tar emot alla ekipage - även dig som tävlar för annan klubb eller inte brukar tävla alls... Det finns klasser för alla ;-)

Söndagen den 30/6 klockan 10:00!

Tävlingen hålls på utebanan, men vi flyttar inomhus om vädret blir dåligt.

KM delas upp i lektionsponny och lektionshäst samt i privatponny och privathäst. Detta är första deltävlingen, den andra håller vi i höst!

Mer information finns på hemsidan.

Anmäl via mail eslovsridklubb[at]telia.com eller på listan i stallet!

PONNYRIDNING VID TROLLSJÖN

På Trollsjödagen för barn 26/6 kommer vi att vara på plats vid Trollsjön och ha ponnyridning. Kom gärna och hälsa på oss och ta med något barn som tycker att det är kul med ponnyridning.

Sommarläger 2013

v.26 Hoppläger 3 dagar 24-26/6 - Dagtid, med möjlighet till övernattning.
v.26 Knatte/nybörjarläger 2 dagar 27-28/6 - Dagtid

v.26 Vuxenkurs för nybörjare. 2 kvällar 27-28/6 - Kvällstid

v.27 Knatte/nybörjarläger 2 dagar 1-2/7 - Dagtid

v 27 Vuxenkurser för mer rutinerade ryttare 3-5/7 - Kvällstid

Allmän info

I alla heldagsläger ingår fika och lunch. I halvdagläger ingår fika. Vid övernattning ingår middag, kvällsfika och frukost.

Anmälan och frågor till eslovsridklubb[at]telia.com

Vi brukar ha kiosken öppen för lite godisförsäljning efter lunch så ta med småpengar.

Mer information finns på hemsidan.

GLÖMMER DU BORT SPONSORHUSET ?

Tillhör du dem som tycker att sponsorhuset verkar bra, men alltid glömmer att gå via det när du ska handla på nätet?

Ladda enkelt ner "Handla Smart" till din dator. http://www.sponsorhuset.se/eslovsrk/handlasmart

"Handla Smart" påminner dig sen varje gång du besöker en nätbutik som finns med på Sponsorhuset.

Sponsorhuset ger pengar till Eslövs ridklubb när du handlar på nätet utan att det kostar dig något extra!

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

Du har väl inte missat vår Facebooksida? Skynda att gilla: www.facebook.com/EslovsRidklubb.

17/6-14/7 Läger och hästuthyrning

26/6         Trollsjödag för barn – vi har ponnyridning. Vid Trollsjön