Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Eslövs ridklubbs nyhetsbrev

----------------------------------------------------------
Nr 4 2015
Redaktör: Pernilla Colhag
Ansvarig utgivare: Maths Andersson
----------------------------------------------------------

Regnet öser ner och inte känns det som sommar men nu har vi sommarmånader och på klubben kan man börja se tecken på att sommaren närmar sig. Hästarna njuter av gräset i hagarna, vissa privathästar åker snart iväg på sommarbete och i ridskolan är det inte många veckor kvar på terminen.
Kom ihåg att anmäla dig till sommarens läger och aktiviteter så blir hästuppehållet inte lika långt!

Nytt telefonnummer till klubben/ridskolan
Nu har vi även en mobiltelefon så att det ska bli lättare att få tag på personalen. Till denna kan du också skicka SMS för att avboka en ridlektion eller andra korta frågor.
Det nya numret är: 0760-336720. Det gamla numret fungerar inte just nu, vi vet inte varför men Telia jobbar på att lösa det så behöver ni ha tag i klubben ring på mobilen.

KLUBBEN

Klubbfest
5 juni kl. 18.30 är det dags för årets klubbfest. Så välkommen att umgås med dina klubbkamrater. Har du dessutom varit funktionär på tävling eller hjälp till med ponnyridning, café, läger, snickrat m.m så bjuder klubben på mat. För alla andra är kostnaden 100:-. Dryck får alla ta med själva.
Anmäl dig på lapp i stallet eller på Facebook eller genom att skicka ett sms.
Välkomna!

Ponnyridning i Trollsjön
Den 6 juni 13-15 (röd dag), 25/6 och 2/7 15.30-18.00 är vi i Trollsjön med ponnyridning. Vi behöver hjälp alla dessa dagar, kan du leda ponny, köra transport eller bara finns med och ta betalt och hjälpa barn upp hör av dig till This is a mailto link.

KM i hoppning och Pay and Jump
13 juni är det dags för KM i hopppning och Pay and Jump. Anmäl dig i TDB, ridskoleelever anmäler sig i stallet. För att rida KM måste du vara medlem i klubben, Pay and ride är öppen för alla.

 

Rabatthäften
Glöm inte att betala för de sponsorhäften du har sålt och lämna tillbaka de som inte är sålda!

Hinder arbetsdag
Boka redan nu in lördagen den 22 augusti. Från klockan 10.00 börjar vi reparera hinder och kanske också bygga några nya. Vi bjuder på fika och grillad korv/veg alternativ om du säger till i förväg.

Sponsra en tävling till hösten
Vill ditt företag synas i samband med våra tävlingar. Du kan vara med som sponsor genom att bidra med saker som vi delar ut som priser, sponsra en klass, sponsra ett hinder eller en hel tävling.
Så för en väldigt liten kostnad kan du synas till tävlande och publik.
Intresserad kontakta This is a mailto link

 

RIDSKOLAN

Ridfakturor
Du kommer väl ihåg att du själv ansvarar för att dela upp din årsfaktura.
Nästa deadline är 14/8 då ska hela period tre vara betald. När du betalar glöm inte att uppge fakturanummer och barnets namn. Det är mot detta vi bokför inbetalningar.
När terminen är slut kommer vi stämma av att alla betalt för period 1 och 2. Har du inte betalt får du 1 st påminnelse därefter skickar vi vidare fakturan till inkasso.

Sommar på Eslövs ridklubb
17/6 – sista ridlektionerna
18/6 – uteritter
22-26/6 – Stora sommarlägret kl 9-15. 1950:-
29/6-1/7 – Nybörjarläger kl 9-15 1100:-
2-3/7 – Knatteläger kl 9-12. 450:-
29/6-2/7 – Vuxenkurser kvällstid 18-20 (dressyrkvällarna fullt plats finns på hoppning)
2-3/7 – Extra hoppträningar
6-10/7 – Hästuthyrning 500:-/5 dagar eller 125:-/dag

Anmäl dig på This is a mailto link

Kontaktpersoner i varje grupp
För att bli snabbare och effektivare med att nå ut med inforamtion om aktiviteter för dig så vill marknadsgruppen i klubben ha en kontaktperson i varje ridgrupp. Som kontaktperson får du ett mail om det är något vi vill att du informerar dina ridkompisar om. Kontaktperson kan vara en ridande i gruppen eller en person som brukar vara med ett barn på ridningen.
Är du intresserad att vara din grupps kontakt skicka ett mail till This is a mailto link. Skriv ditt namn, vilken grupp det är och vilken mailadress du vill ha informationen på. Skulle det bli flera i varje grupp så är det inte hela världen. Vi kommer att infomera om vilka som är kontaktpersoner så kan ni hjälpas åt.

HÄSTARNA
Solo har nu börjat skritta. Såret har läkt fint men veterinären ville att hon skulle ta det lugnt ett tag.
Lance
är också på bättringsvägen, vi hoppas han snart är igång för fullt igen.
Dolce har tyvärr drabbats av korsförlamning, en sjukdom som drabbar musklerna. Hon vilar i box denna vecka och sen hoppas vi att hon ska bli bättre och bättre.
Rocky är en D ponny på 5 år som är inköpt till ridskolan. Han har snabbt anpassat sig och börjat gå lite lektioner. Han tycker inte om att vara själv så att gå i grupp på ridskolan verkar passa honom perfekt.

När vi är så många hästar som är skadade samtidigt är det extra viktigt för våra kompisar att ni avbokar i tid om ni inte kan komma. På så sätt kan de dela på arbetet. Så snälla kom ihåg att maila, messa eller skriva i pärmen när du inte kommer.

PRIVATRYTTARE

Lag serier i höst
I förra nyhetsbrevet skrev vi att ni gärna fick anmäla intresse för att vara med i ridsportsförbundets lagserier till hösten.
Hittills har det visats intresse för ett Lag till Knock Out dressyren i L:B. Vill du också vara med här anmäl ditt intresse till This is a mailto link
Vill du vara med i någon annan serie hör av dig till klubben. Läs mer på: http://www3.ridsport.se/Distriktssajter/Skane/Tavling/Nyheter/2015/Anmalanoppenhostensserierochcuper/


Hoppträningar för Johan Hillström

Nu finns det lediga platser på tisdagarnas träningar. Träningar i smågrupper mellan kl. 17.15 - 20.15. Träningarna hålls 3 tisdagar i månaden men du kan också välja att vara med en eller två gånger i månaden. Pris 160:-/träning, betalas i förskott på bankgiro.

Du behöver inte lösa anläggningskort hos oss men måste vara/bli medlem i klubben.

Kontakta Pernilla Werder för mer information, 070-373 39 14 el This is a mailto link.
För att veta mer om Johan besök http://www.shstables.se/

 

GILLA OSS PÅ FACEBOOK 

Du har väl inte missat vår Facebooksida? Skynda att gilla: www.facebook.com/EslovsRidklubb där läggs information från klubben ut så fort det är något nytt att sprida. Du behöver inte ha ett eget facebook konto för att gå in och titta. Genom att skriva in adressen ovan kan vem som helst se informationen vi lägger ut.

 

KALENDER
5/6 – Klubbfest 18.30
6/6 – Ponnyridning i Trollsjön 13-15
13/6 – KM i Hoppning och Pay and Jump
14/6 – Hopptävling
17/6 – Ridskolan slutar för terminen
17/6 – sista ridlektionerna
18/6 – uteritter
25/6 – Ponnyridning i Trollsjön 15.30-18.00
22-26/6 – Stora sommarlägret
29/6-1/7 – Nybörjarläger
2/7 – Ponnyridning i Trollsjön 15.30-18.00
2-3/7 – Knatteläger
29/6-2/7 – Vuxenkurser
2-3/7 – Extra hoppträningar
6-10/7 – Hästuthyrning
v.26-32 – hinder på utebanan
17/8 – Ridningen börjar för terminen
22/8 – Hinderarbetsdag kl 10.00
4-6/9 – Hopptävling
13/9 – Familjedag och hästloppis
25-27/9 – Dressyrtävling
v.44 – Höstlovsaktiviteter
22/11 – Verksamhetsmöte och glöggmingel
13/12 – Julshow
23/12 – Terminen slutar

Eslövs RK - Ridsport | Södra vägen 17 24193 Eslöv | 0760336720 |