Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Eslövs ridklubbs nyhetsbrev

----------------------------------------------------------
Nr 11 2013
Redaktör: Sara Mörking
Ansvarig utgivare: Carina Laurén Gålmark
----------------------------------------------------------

HEJ!

Julen står för dörren och vi ser tillbaka på en fullmatad termin, med ridskoleverksamhet, tävlingar, clinics och familjedag. Tack till er alla som varit med och bidragit till detta!

Efter nyår sätter vi igång i full fart direkt. Redan den 18:e januari är det stor clinic på klubben. Missa inte den! Du som varit funktionär under 2013 får en gratisbiljett. Glöm inte att du måste hämta ut den dock! Läs mer längre ner i nyhetsbrevet.

Så till sist vi alla i styrelsen och personalen önska er alla en riktigt god jul och på återseende på det nya året!

STYRELSEINFO

På senaste styrelsemötet pratade vi om de skador som stormen orsakat och åtgärdande av dem. Vi beslöt också att det ska införas ett antal kommittéer som kan sköta lite av den ideella verksamheten på klubben och att de ansvariga för varje kommitté ska väljas på årsmötet. Vi jobbar nu med att definiera vilka arbetsområden som ska ligga inom varje post. Fundera på om just du vill vara med i någon av kommittéerna och prata gärna med någon av oss i styrelsen om du har idéer. Årsmötet kommer att vara den 9:e mars. Boka in det redan nu.

Vi har ansökt om pengar från Sparbanken Öresund och glädjande nog fått dessa beviljade. Vi kommer nu att se till att de på bästa sätt utnyttjas till det de var sökta till, nämligen nya sadlar och nytt hindermaterial.

RIDSKOLEINFO

Vi är ett glatt gäng som den 2 januari kommer åka till Malmö och hjälpa till med inventering av Eko hallen. Finns plats för fler att följa med- kontakta ridklubben om du har en dag till övers 

Ridklubben får 100kr timmen för alla över 18 år och 70 kr timmen för de mellan 14 och 18. Vi håller på mellan 8:00-17:00 och det blir frukost, lunch och kafferast under dagen. Välkommen att hänga med!

Ridlektionerna börjar igen den 2 januari. Måndag 6 januari är röd och ridning på förmiddagen. Kontakta ridskolan om du är osäker på tiden.

Fakturor delas ut under den första ridveckan och innehåller medlemsavgifter samt ridning v 1-13.

Inför julen finns det fortfarande platser kvar på hoppkursen den 28-29-30 dec. Det är ok att vara med på ett eller två pass om man inte har tid alla tre dagarna!

Inför vårterminen startar vi en nybörjargrupp på fredagar 16,00 och det finns platser kvar.

Vi kommer även få två lediga platser i hoppspecialen på Fredagar 17,00

Ridskolan har behov av en stor häst som kan ersätta Ribston. Vet du av en häst som kan lånas under vårterminen kan du kontakta ridskolan.

En riktigt God Jul och ett Gott nytt år till Er Alla Från Oss Alla

CLINIC 18:E JANUARI

Den 18:e januari är det stor clinic på Eslövs ridklubb när några av de bästa inom sina grenar kommer till Eslöv och berättar om sina framgångar, motgångar och hästar.

Missa inte detta tillfälle att se Mattias Jansson, Anna Hassö och Peter Eriksson rida och berätta om sin väg till toppen. Dessutom blir det tillfälle för publiken att ställa frågor!

Clinicen håller på mellan 11,00 och ca 14,30.

Du kan köpa biljetter i förväg på klubben, Ryttare&Häst i Flyinge, Marietorps Ridsportbutik i Löberöd samt Andra Ting i stora Ridhuset på ridklubben.

Pris vid förköp fram till och med 11/1 150kr (100kr för medlemmar I ERK)

Pris efter den 12/1 200kr (150 kr för medlemmar i ERK)

Har du under året ställt upp som funktionär på våra tävlingar eller ställt upp ideellt för Eslövs Ridklubb? Då bjuder vi dig på en fribiljett! För fribiljetter kontakta ridlärarna. Begränsat antal platser så hämta ut din

GILLAR DU VÅR LOGGA?

Eslövs ridklubbs logga har varit med sen tidernas begynnelse och åsikterna går isär – är den rolig och fin eller tokig, barnslig och oseriös?

Styrelsen har därför beslutat att till nästa årsmöte ta fram ett (eller flera) förslag på ny logga. På årsmötet får alla medlemmar chans att säga vad de tycker – ska vi gå över till en ny logga, eller behålla den gamla?

Arbetet med att ta fram en ny logga kommer att göras i flera steg och vi vill att ni medlemmar är med och hjälper till. Första steget blir att samla inspiration. Så om du har en idé om hur en ny logga kan se ut, beskriv det i ord, eller skissa det och skicka in till oss.  Det kan även vara att du ser en logga på någon annan klubb som du tycker är snygg, skicka in den till oss så kan den få utgöra inspiration. På detta sätt får vi en indikation på vilken stil ni medlemmar gillar på logga.

Alla förslag och idéer mailas till logga[at]eslovsridklubb.se senast den 23/12.

FÅ PENGAR TILLBAKA – HANDLA VIA SPONSORHUSET

Sponsorhuset har ändrat sitt upplägg och nu får du och Eslövs ridklubb dela på ersättningen från butikerna. Du kan handla från över 200 välkända nätbutiker och varje köp ger pengar till både dig och Eslövs Ridklubb. Du väljer själv om du vill skänka din del till föreningen eller om du vill få pengarna utbetalda till ditt konto
Det kostar inget extra att handla via Sponsorhuset.

Gå och in se vilka butiker som är med via www.sponsorhuset.se

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

Du har väl inte missat vår Facebooksida? Skynda att gilla: www.facebook.com/EslovsRidklubb.

23/12                Sista lektionspasset på HT 2013!

2/1                    Terminen börjar

18/1                  Clinic med Mattias Jansson, Anna Hassö, Peter Eriksson