Hoppa till sidans innehåll

Gemensam olycksfallsförsäkring


Försäkringen gäller för alla aktiviteter som bedrivs i föreningens regi eller i samarbete med föreningen och omfattar även föreningsmedlemmar då de deltar i aktiviteter som arrangeras av andra medlemsföreningar.

Sammanfattning av försäkringsskyddet
Försäkringsskyddet innebär att alla medlemmar i föreningen omfattas av en olycksfallsförsäkring. Försäkringens Invaliditetsbelopp utbetalas vid olycksfall som leder till bestående besvär. Vid skada utbetalas en procentsats motsvarande skadans storlek enligt ett tabellverk som är gemensamt för alla försäkringsbolag i Sverige, även benämnt medicinsk invaliditet. Om skadan är allvarlig kan även ekonomisk invaliditet utbetalas. 

Utöver invaliditet gäller försäkringen för kostnader som uppstår i samband med 
läkarbesök och behandling av tandläkare som kan härledas till olycksfallet. Försäkringen täcker kostnader kopplade till skadan fem år efter skadetillfället. 

Om olycksfallet kräver läkarvård eller tandläkarvård gäller försäkringen för trasiga kläder, glasögon och skyddsutrustning.  

Försäkringen omfattar både medicinsk- och ekonomisk invaliditet vilket innebär ett stabilt grundskydd.  

Försäkringen är gällande vid föreningens aktiviteter, vid aktiviteter i samarbete med föreningen och vid aktiviteter hos andra ryttarföreningar anslutna till SvRF, samt har ett utökat skydd för licensierade ryttare vid tävlingar arrangerade av SvRF. Föreningens medlemmar är försäkrade även under enskild ridning eller träning.
Försäkringsskyddet gäller även vid resa till och från aktiviteten. 

 

Uppdaterad: 26 MAR 2014 21:07 Skribent: Pernilla ColhagGå in via sponsorhuset när du handlar på nätet som får både du och klubben provision utan att det kostar dig en enda krona.

 

 

Markkompaniet

   

logga-fexilast

Ridsport & Stängsel gul

 

 Sponsorhuset

Tävlingssponsor dressyr 6/2


Postadress:
Eslövs RK - Ridsport
Södra vägen 17
24193 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0760336720
E-post: eslovsridklubb@telia...

Se all info