Anläggningen

Vår anläggning är kvalitetssäkrad av Svenska ridsportsförbundet och erbjuder goda ridmöjligheter både inomhus och utomhus. Anläggningen består av två ridhus, ett alldeles nytt med måtten 25x66 och ett lite äldre på 22x40. Dessutom har vi två paddockar på 65x55 respektive 60x30, den större med elbelysning.

Vår ambition är att så långt som möjligt alltid hålla ett av våra ridhus öppet för fri ridning. Du kan boka ett av ridhusen för enskild ridning under tider då båda är lediga. För att veta när ridhusen är upptagna/lediga titta på sidan ridhusschema. Bokningsförfrågningar görs via e-post till This is a mailto link minst två dygn innan. Vi förbehåller oss rätten att neka bokning.
Paddockarna är för det mesta lediga.

Hinderpark finns tillgängligt i båda ridhusen – tänk på att plocka undan efter dig!

Longering och löshoppning endast i lilla ridhuset och endast efter överenskommelse med övriga ryttare.

För att rida på vår anläggning krävs giltigt anläggningskort. Detta kan köpas per år, halvår eller dag.  För att köpa anläggningskort krävs att man är medlem i klubben (undantag för dagkort). Anläggningskort är personligt.

Träning med egen häst och tränare som inskränker på andra ryttares tillträde till ridhus eller paddock är inte tillåtet, vid sådan träning ska ridhuset eller paddocken bokas. Bokning görs per timme.

Vid tävlingar är hela anläggningen upptagen. Det är även begränsad tillgång dagen innan tävling på grund av banbygge och harvning av ridhus. Vid tävlingar på söndagar byggs banorna redan på fredagen.

Kostnad bokning för ridning:

Stora ridhuset (kostnad 150:- / timme)

Lilla ridhuset (kostnad 100:- / timme)

Hyra ridhusen för annat ändamål än ridning.

Se under hyra ridhusen i menyn.

Kontakta oss på 0760-33 67 20 för att boka.

Anläggningen

Uppdaterad: 24 JAN 2018 14:23 Skribent: Pernilla Colhag