Foto: Sara Mörking

Clever Boy

1999-2017

halvblod

Clever har funnits på klubben som privat häst ända sedan 2006. Han har tävlat hoppning upp till 1,30 och visat på våra årliga julshower att han kan hoppa ännu högre om han får. Nu är han ridskolans häst och med sina resliga 170+ cm passar han bra för lite längre ryttare.

Elvis_w

Elvis

1991-2013

D-ponny (liten häst)

Elvis dog i kolik sommren 2013 och är en häst som alla som träffat saknar här på ridskolan. Snäll nybörjarhäst och rolig häst även för duktiga ryttare.

Escape_w

Escape

Halvblod Escudo-Wanderer -2000

Köptes in till ridskolan som 4 åring men efter en långvarig skada flyttade hon hösten 2014 till Amanda som ska ta föl efter henne.

Hägge

Janne

Lady

2005-2017

Knabstrup

E: Ravaldi U: Flora

Inköpt dec 2015. Lady har tidigare gått på ridskolan i Trelleborg och är kunnig i sitt jobb som ridskolehäst. Hon är inköpt med hjälp av bidrag från Sparbankstiftelsen Öresund och ska även jobba som handikapphäst. Lady är snäll på alla håll och kanter och en trevlig häst i både hoppning och dressyr.

Lilly

Fantastiska Lilly var som ett fullblod fångad i en arbetshäst och en speciell men oxå omtyckt häst. Alltid snäll att pyssla med, strålande täthäst på uteritter och en otrolig motor i alla lägen på lektionerna.

Tyvärr drabbades hon av en hälta relaterad till strålben/hovbensområde och blev trots behandling inte frisk igen.

Michelle

Puff

2006-2016

Ribston_w

Ribston

1999-2014

Ribston var en otroligt fin fullblodsvalack som var duktig på såväl hoppning som dressyr. Tyvärr fick han sluta sina dagar på grund av en envis hälta.

Sting_w

Sting

f 1996

Sting har under ca 10 år varit en fanatstisk ridskolehäst. Tyvärr drabbades han hösten 2015 av en skada på ytliga böjsenan och har därför pensionerats från sitt jobb. I dagsläget finns han hos en av våra medlemmar- Malin Wettemark och vi är väldigt glada över att han får chansen till några fina år på ålderns höst.

Swift

C- ponny 1992-2018

Tapper

B-ponny 1993

Gotlandsruss

Pensionerad och bor på gård i Hörby!

Uppdaterad: 31 JAN 2018 19:43 Skribent: Sara Mörking

Eslövs Bostad