Hoppa till sidans innehåll

Lektionsschema


 

LEKTIONSSCHEMA VT 2018 

Veckodag Tid    Nivå                           Lektionslängd    Instruktör             
Måndag 14:50  hk 30 min Marie Olsson
  16:50 Nivå 1 (märke 2) 45 min Marie Olsson
  17:40 Nivå 2 (märke 3) 45 min Johanna Akke

 

17:40 knatte (jämn/ojämn vecka) 30 min Marie Olsson
  18:30 Nivå 1 (märke 2) 45 min Johanna Akke
  19:00 Nivå 4 senior 60 min Sara Grundström
  20:00 Nivå 4 senior 45 min Sara Grundström
Tisdag 16:45 Nivå 1- 30 min Marie Olsson
  17:20 Nivå 2 (märke 3) 45 min Marie Olsson
  18:10 knatte (jämn/ojämn vecka) 30 min Johanna Akke
  18:45 Nyb 45  min Johanna Akke
jämn vecka 19:00 Nivå 2 senior 45 min Marie Olsson
ojämn vecka 19:30 Vuxenkurs 30 min Johanna Akke
  18:15 Hoppträning Tord 60min Tord Larsson
Onsdag 16:30  Knatte 30 min Sara Grundström
  17:05 Nivå 1 (märke 2) 45 min Sara Grundström
  18:00 Nivå 3-(Märke 3) 45 min Sara Grundström
  18:50 Nivå 3+(märke 4) 45 min Sara Grundström
  19:35 Nivå 3/4 senior 45 min Sara Grundström
Torsdag 16:30 Nyb+ (märke 1) 30 min Marie Olsson
  17:10 Nivå 2+(märke 3) 45 min Marie Olsson
  17:55 Nivå 2 (märke 3) 45 min Marie Olsson
  19:30 Nivå 3/4 senior 45 min Marie Olsson
Fredag 16:15 Nyb 30 min Sara Grundström
  16:55 Nivå 2 (märke 3) 45 min Sara Grundström
  17:45 Nivå 3+ (märke 4) 60 min Sara Grundström
Lördag 09:15 Nivå 3 45 min Johanna Akke
  10:05 Nivå 2 (märke 3) 45 min Johanna Akke
  10:00 Voltige 60 min Annica Andersson
  10:55 Nivå 1 (märke 2) 45 min Johanna Akke
  11:45 Nivå 1+ (märke 2) 45 min Johanna Akke
  12:35 Knatte 30 min Johanna Akke
         
 Söndag   10:00  Nyb/ponnyridning  30 min  Johanna Akke
         
         
         
         
         
Uppdaterad: 30 AUG 2018 12:30 Skribent: Sara Grundström

 

Läderlappen

Markkompaniet

 

Eslövs Bostad

logga-fexilast

Ridsport & Stängsel gul

 

Sponsorhuset

 

Postadress:
Eslövs RK - Ridsport
Södra vägen 17
24193 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0760336720
E-post: This is a mailto link

Se all info