Hoppa till sidans innehåll

Sommarlov och om terminsstarten!

12 JUL 2018 11:14
Sommar har det varit länge i år- men nu blir det sommarlov för våra hästar!
  • Uppdaterad: 13 JUL 2018 11:51

Det är torrt och extremt dåligt bete i år. Lyckligtvis är ju våra hästar till största delen väldigt lättfödda och största problemet brukar vara att betet är FÖR bra. Men kommer det ingen regn snart kommer vi behöva stödutfodra på betet.

Hästarna börjar förberedas för ridskolestarten v33. Då får de komma in på dagarna och de ska få skor på och badas (om det finns vatten till det...) och sättas igång försiktigt. Om man vill hjälpa till med detta är man välkommen. 

V33 Lördag den 18 augusti kör ridskoleverksamheten igång. Lördagsgrupperna startar en vecka tidigare så övriga börjar v 34! 

Första 2 veckorna försöker vi rida ut så mycket som möjligt. Mörkret kommer snabbt på kvällarna och det är en lång period i ridhuset för hästarna. 

Det kommer lite förändringar i tidschemat. Första veckan kommer dock vara precis som under vårterminen. Sedan kommer onsdagsgrupperna rida ca 15 min tidigare eftersom gruppen 16,30 återgår till att vara en halvtimmesgrupp. Instruktören kommer meddela exakt när och hur detta kommer ske.

Grupperna ser rätt fulla ut i dagsläget. Finns enstaka platser kvar om man vill börja rida. All kontakt med oss sker via mail under sommaren This is a mailto link och eftersom det är semestertider kan det dröja lite längre innan du får svar.

Vi önskar er en riktigt trevlig sommar och håller tummarna för att regnet kommer!

Skribent: Sara Grundström
Epost: Adressen Gömd

 

Läderlappen

Markkompaniet

 

Eslövs Bostad

logga-fexilast

Ridsport & Stängsel gul

 

Sponsorhuset

Postadress:
Eslövs RK - Ridsport
Södra vägen 17
24193 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0760336720
E-post: This is a mailto link

Se all info