Vi hälsar alla välkomna till årets första tävling på Eslövs Ridklubb!

Blåbärshoppning

22 JAN 2019 12:49
I samarbete med Idrottslyftet- Svenska Ridsportförbundet! Söndag 10/2 10.00
  • Skapad: 22 JAN 2019 12:49

Blåbärshoppningarna på ridskolan är nog det arrangemang som drar mest publik hit till klubben. I år har vi ett speciellt erbjudande till alla mor- och farföräldrar so kommer och hejar på sina barnbarn- Vi bjuder er på en kopp kaffe i cafeterian!

Vi har 3 klasser under dagen. BLÅBÄRSKLASS för alla som behöver ha ledare runt banan. LINGONKLASS för alla som kan hoppa en enkel bana med små kryss utan ledare. Och LÄTT där vi hoppar räcken (raka bommar). Det är samma bana i alla klasser och anmälningsavgiften är 80 kr /klass.

Vi välkomnar även privata ryttare till detta arrangemang. Perfekt som första tävling för små ryttare på egna ponnyer. I blåbär och lingonklass får alla rosett. I Lätt delar vi ut rosett till felfria ekipage. Framridning och framhoppning sker i samma ridhus som tävlingen så det finns gott om tid för orutinerade ekipage att bli bekväma i ridhuset. Man behöver inte vara medlem i vår klubb. Anmäl via mail till This is a mailto link

Servering finns på läktaren.

Skribent: Sara Grundström

Läderlappen