Personuppgiftspolicy

Eslövs ridklubb behandlar personuppgifter som är nödvändiga för att klubben ska uppfylla sina åtagande gentemot medlemmarna. Personuppgifter är till exempel personnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Personuppgifter hos Eslövs ridklubb finns i ett medlemsregister.

Till vad behöver vi personuppgifterna?
Klubben behandlar personuppgifter för att administrera löpande klubbaktiviteter (ex. träningsverksamhet och medlemsmöten), kommunicera med medlemmarna (kallelser till aktiviteter, information till målsmän m.m.) samt hantera medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner (ridavgifter, medlemsavgifter och tävlinsavgifter m.m.).
Vi använder också uppgifterna för att rapportera till Ridsportsförbundet och för att söka bidrag från anslagsgivande myndigheter.

Hur länge sparar vi personuppgifterna?
Vi sparar uppgifterna så länge du är medlem eller så länge lagen kräver det. Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i dokumentation av föreningens verksamhet, till exempel i årsredovisningar, som längst till föreningens upplösning.

Delning av personuppgifterna?
Vi kan komma att dela dina uppgifter med ridsportförbundet, försäkringsbolag, samt anslagsgivande myndigheter.

Vad som händer om man inte vill lämna uppgifter?
Då kan man inte bli medlem eftersom vi inte kan bedriva en säker verksamhet eller finansiera den.

Dina rättigheter.
Du kan när som helst begära att få veta vilka uppgifter vi har lagrade om dig eller ditt barn som medlem.

Uppdaterad: 25 MAJ 2018 11:46 Skribent: Sara Mörking

Eslövs Bostad