Hage_w

Vill du rida eller ha häst på en liten ridklubb, som har stora ambitioner?

Eslövs ridklubb kan erbjuda hobbyryttaren, tävlingsryttaren, privatryttaren det lilla extra, som gör stor skillnad för din ridning och dina ambitioner. Vi har en jättefin anläggning precis i Eslövs utkant. Ridskolestallet har plats för 20 hästar och i privatstallet finns det 10 boxar. För hästarna har vi stora härliga gräshagar, där alla hästar hos oss vistas dagligen. Som medlem hos oss får du tillgång till två ridhus, varav ett nytt med måtten 25x66 m och ett lite äldre på 18x38 m. Dessutom har vi två paddockar på 65x55 m, respektive 60x30 m. Den större har dessutom elbelysning.

I vårt nya ridhus har vi en stor fin cafeteria med utsikt över ridbanan. Försäljning är öppen när vi har tävlingar och andra arrangemang, men du är alltid välkommen att sitta här och titta på dem som rider eller bara umgås.

Alla som vill rida i allmänhet och tycker om hästar i synnerhet är välkomna i klubben!

Ridskolan erbjuder ridning för alla åldrar och kunskapsnivåer på välutbildade och snälla hästar och ponnyer. Vi har knatteridning, nybörjarlektioner för både barn och vuxna och lektioner på alla nivåer upp till specialgrupper i både hoppning som dressyr. Dessutom har vi ridning för funktionshindrade och en voltigegrupp. Vi är en flexibel ridskola, där du kan välja om du vill rida varannan, varje eller flera gånger per vecka. Om du vill prova drop-in ridning och möjlighet att hyra häst kan du göra det hos oss. På sommaren har vi läger för både barn som vuxna.

Tävling För den tävlingssugne ordnar vi ofta tävlingar och pay ’n’ ride och pay ’n’ jump varje år. Tack vare vårt nya ridhus kan vi nu både ha hopptävlingar och dressyrtävlingar på lång bana inomhus. Tävlingarna är allt från lätta prova-på tävlingar för ridskoleryttaren till tävlingar på regional nivå för den vane tävlingsryttaren.

Eslövs Ridklubb - Ser och har möjligheterna både om du är amatör eller elitryttare!

Uppdaterad: 27 FEB 2018 20:38

Läderlappen