Funktionärskort

För att klubben skall kunna fungera är vi beroende av att ni medlemmar och anhöriga hjälper oss vid arrangemangen som anordnas. Som tack för att ni hjälper till kan ni samla stämplar i ert funktionärskort. Dessa stämplar kan sen inlösas i vår funktionärsshop.

Funktionärskortet får du av den ansvarige för arrangemanget vid det första tillfället per år som du är funktionär. Det är sedan ditt eget ansvar att hålla reda på ditt funktionärskort.

Vi vill att alla medlemmar hjälper till minst en gång per år. För varje tillfälle som man hjälper till vid, tex vid fixardagen, ponnyridning eller vid tävling får man en markering på funktionärskortet. Den första gången markeras i den gula rutan på funktionärkortet. Denna ruta räknas inte som funktionärspoäng. Alla markeringar därefter räknas som funktionärspoäng.

• 1 markering = 1 pass på ca 4 timmar (2 tillfällen vid söndagsponnyridning).
  • Ett funktionärskort per aktiv medlem, övriga familjemedlemmar kan få sina markeringar i medlemmens kort.
  • När man deltar vid arrangemang där man utnyttjar sina markeringar skall kortet medtagas
  • Förlorat kort ersätts inte.

Du kan sedan välja hur du vill utnyttja dina stämplar/poäng, på hemsidan under funktionärsshop hittar du vad som erbjuds. Det kommer även under året tillkomma arrangemang vilka informeras om via nyhetsbrevet och Facebook.

Uppdaterad: 03 OKT 2019 20:58 Skribent: Sara Mörking

Läderlappen